600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Yengeç Burcu Doğal Taşı Nedir?

Yengeç Burcu Doğal Taşı Nedir?

Doğal taşlar, binlerce yıldır farklı kültürlerde ve geleneklerde enerji taşıdığına inanılan ve farklı amaçlar için kullanılan önemli sembollerden biridir. Astroloji ve burçlarla ilişkilendirilmesi de bu anlayışın bir yansıması olarak ortaya çıkmıştır. Burçlar, kişilerin doğum tarihlerine göre belirlenen astrolojik gruplamalardır ve her bir burç, belirli kişilik özelliklerini ve eğilimleri temsil eder. Doğal taşlar da bu burçların özelliklerine uygun enerji ve özelliklere sahip olduklarına inanılarak, kişilerin ruhsal dengeyi sağlama, olumlu enerjiyi çekme veya belirli zorluklarla başa çıkma amacıyla kullanılırlar. Aslında doğal taşlar ve burçlar birbirlerine tanıklık ederler. 

 

Günümüzde stres, günlük koşturma ve olumsuz dış faktörler hayatımızın parçası. Özellikle şehirde yaşıyorsak kendimizi deşarj etme şansımız daha düşük kalabiliyor. İşte böyle zamanlarda çeşitli alternatif yöntemlerle kendimizi dengede tutmaya çalışıyoruz. Burcunuza göre seçeceğiniz doğal taşları kullanarak kendinizi dinlendirebilirsiniz. Bu yazımızda Yengeç burcunun özelliklerine ve doğal taşlarla olan bağına yer veriyoruz. Siz ya da sevdikleriniz Yengeç burcuysa yazımızın tamamını mutlaka okuyun!

 

Yengeç Burcunun Özellikleri Nelerdir?

 

Yengeç burçları 21 Haziran ve 22 Temmuz arasında doğarlar. Su elementini temsil ederler ve nitelik olarak öncülerdir. Mevsimsel olarak da yazı başlatırlar. Zodyak çemberinde 4. Ev’i temsil ederler. Yönetici gezegeni Ay’dır. Yengeç burcunun en belirgin özellikleri arasında duygusallık ve duyarlılık yer alır. Neşeli, mutlu, iyi kalpli, yardımsever ve çok düşünceli bir yapıya sahiptir. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevse de yeterince belli edemeyebilirler. Öncü bir burç olduğu için yönetmeyi severler. Bazı durumlarda kurban rolüne girebilirler. Yengeç burcu kadınıyla kendinizi güvende hissedersiniz. Yengeç burcu erkekleri de iyi kalpli ve ileri görüşlü yanlarıyla ön plana çıkarlar. Kendi doğasına uygun taşlarla dengelenebilirler. 

 

Yengeç Burcu Doğal Taşı Hangisidir?

 

Yengeç burcunun doğasına birçok doğal taş eşlik edebilir. Bu taşlar arasında Ay taşı, Kuvars, Akik, Kaplan Gözü, Ametist, Kan Taşı ve Yakut sıralanabilir. Her doğal taşın farklı faydaları bulunur. Bu faydalara göre Yengeç burçları taşlarını seçebilirler. 

 

Yengeç burcunun doğasına yakın ya da doğasında olan taşları kullanarak daha fazla faydayı kendilerine alabilirler. Doğadan gelen bu mucizenin rehberi olarak burcunuzun özelliklerini ve ihtiyaçlarını kullanabilirsiniz. 

 

Yengeç Burcu Taşı Ne İşe Yarar?

 

Yengeç burcunun uğurlu taşlarının faydaları farklıdır. Ay taşının en bilinen özelliği rahatlatıcı ve sakinleştirici etkisinin olmasıdır. Eril ve dişil enerjiyi temsil eder. Spiritüel anlamada kişinin sezgilerini güçlendirebilir. Kuvarslar duygusal dengeleyicilerdir. Güç ve canlılık kaybına karşı koruma sağlayabilirler. Akik kişiyi zinde tutar ve canlılık verebilir. Özgüveni artırıcı etkisi vardır. Nazara karşı koruduğu bilinir. Kaplan Gözü kişiye azim ve cesaret verir. Barış enerjisini aktif edebilir. Korku ve kıskançlık gibi duyguları dengelemeye yarayabilir. Ametist taşı enerji dengeleme, meditasyon ve stresi azaltmak için kullanılabilir. Dikkat ve konsantrasyonu da yükseltebilir. Kan taşı bedenin enerjisi yeniler, stresi azaltır ve kişinin rahat uyumasına yardımcı olabilir. Yakut taşı kan dolaşımını destekler ve bağışıklık sistemini güçlendirebilir. Olumsuz duygulardan arınmanıza yardımcı olabilir. 

 

Yengeç Burcu Doğal Taş Bileklik ve Kolyesi Nasıl Aktif Edilir?

 

Yengeç burcunun doğal taşlarından hazırlanan kolye ya da bileklikleri kullanarak fayda sağlayabilirsiniz. Doğal taşlar tene değdiklerinde bir frekansla faydalarını bedene aktarabilirler. Aldığınız doğal taş bilekliğini kullanmadan önce enerjisini sıfırlayarak aktif edebilirsiniz. Aynı şekilde doğal taştan hazırlanan kolyenizi de takmadan önce enerjisini sıfırlamanız gerekir. Kullanım süresine göre ara ara enerji temizliği yapmanız taşın enerjisinden yüksek oranda faydalanmanıza yardımcı olur. 

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.