600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Sevgililer Gününde Ne Hediye Alınır?

Sevgililer Gününde Ne Hediye Alınır?

14 Şubat Sevgililer Günü dünyanın birçok yerinde gelenekselleşen özel günler arasında yer almaktadır. Hayatı paylaştığımız kişilere mutlu hissetmelerini sağlayacak hediyeler hazırlayarak gün kutlanır. 

Sevgilinize alabileceğiniz hediye alternatifleri şunlardır:

 

Dünya üzerinde geçmişten günümüze yaşayan tüm toplumlarda özel gün ve haftalarda hediyeleşme geleneği süregelmiştir. Sevdiğimiz insanı mutlu etmek ve bu mutluluğu görmenin bizi de mutlu etmesi ile bu gelenek devam etmektedir. Hediye alınacak kişinin cinsiyeti, hobileri, ilgi alanları ve tarzı hediye seçiminde öne çıkmaktadır. Sevgililer günü hediyesi alırken kadın ve erkeklere göre değişkenlik gösteren seçenekler vardır.

Sevgililer Gününde Kadına Ne Hediye Alınır?

Sevgilinize alabileceğiniz hediyeler aşağıda listelenmiştir.

 

  1. Kokulu Cam Top Kolye Mavi

 

Kadın sevgiliye alınacak hediyeler arasında her zaman öne çıkan kolyeler arasında kişiselleştirilebilir ve doğal koku sağlayabilir oluşuyla öne çıkmaktadır. Doğal kokulardan hoşlanan sevgiliye alınabilecek bu hediye farklı yağlar kullanılarak zaman içerisinde değişen kokulu formuyla sürekli kullanım imkanı sunmaktadır. Sevdiğini bildiğiniz bir yağ ile birlikte hediye edebilirsiniz. 

 

  1. Organik Lavanta Yağı ve Lavanta Suyu Hediye Seti

 

Lavanta çiçeği ile hazırlanan ürünlerin sinir sistemini üzerinde sakinleştirici, yatıştırıcı bir etki uyandırarak stres, kaygı, depresyon ve yorgunluk gibi rahatsızlıkların azaltılmasında yardımcı olduğu bilinmektedir. Lavanta suyu cildi toksinlerden ayırmada, siyah nokta temizlemede yararlı olmasıyla tercih edilir. Bunun yanında saç için kullanımlarında kepek önleyici ve saçı güçlendirip sağlıklı uzamasına yardımcı olmaktadır. Kişisel bakımını organik ürünlerle yapan kadınlar için bu set iyi bir tercih olacaktır. 

 

  1. Aromaterapi Burç Seti

 

Sevgililer günü hediyesi bayan için seçenekler de burç setleri yer almaktadır. Partnerinizin doğum ayına ve burcuna bağlı olarak ruhen ve bedenen dengelenmelerine, kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olmasıyla aromaterapi yağları ve doğal taşları tercih edilebilir. Özellikle astrolojik inançlara sahip kadınlar için iyi bir seçenektir.

 

  1. Cam Bileklik Yeşil

 

Mistik tarza sahip kişiler için tercih edilebilecek bu bileklik kişinin tercihine göre kokulu yağ kullanım imkanı vermektedir. Bu sayede özel bir hediye olabilmektedir. 

 

Sevgililer Gününde Erkeğe Ne Hediye Alınır?

 

Sevgilinize alabileceğiniz hediyeler aşağıda listelenmiştir.

 

1. Üfleme Cam Püsküllü Anahtarlık Kahverengi

Erkeklere hediye seçiminde bulunurken sürekli kullanımlarına hizmet edecek ürünler arasında anahtarlık gelmektedir. Camlı yapısı sayesinde kokulu yağlardan sevilen bir çeşidin kullanılmasına imkan tanımaktadır. 

 

2. Kupa Bardak

Evde, ofiste kullanım imkanıyla sevgiliye ilgi alanları doğrultusunda özel tasarımlı hediyeler arasında yer alabilir. 

 

3. Portakal Tarçın Kalıp Sabunu

Sevgililer gününde erkek sevgiliye alınacak hediyeler arasında tarçın tanecikli ve portakallı sabun yer alır. El, yüz ve vücutta kullanımı mümkündür. İçinde bulunan tarçın tanecikleri ile peeling etkisi gösterir, portakal yağı ile canlandırıcı etkiye sahiptir. Öz bakımına önem veren erkeklerin tercihidir.

 

4. Root Aromaterapi Diagonal 2’li Doğal Balmumu Mum

Ev dekorasyonuna önem veren erkekler için hediye olarak tercih edilebilir. Diagonal uzun kullanım süresi ile iyi bir hediye tercihi olacaktır. 

 

5. Aromaterapi Kolyesi

Kişiselleştirilebilen ve güzel koku sağlayan aromaterapi kolyeleri sevgiliniz için iyi bir alternatiftir. Aromaterapi kolyelerinin içerisine sevdiğiniz bir yağı kolaylıkla enjekte edebilirsiniz.

 

Sevgililer Gününde Hangi Çiçekler Alınmalıdır?

Sevgilinize alabileceğiniz çiçekler aşağıda listelenmiştir.

 

  • Gül; Sevgililer günü çiçekleri denince akla güller gelmektedir. Kırmızı, pembe ve beyaz güller yaygındır. Kırmızı gülün aşkı, tutkuyu simgelediği bilinir bu yüzden en çok karşımıza kırmızı gül çıkar. 
  • Orkide; Şıklık, zarafet ve masumiyet duygularını temsil etmesiyle tercih edilen çiçekler arasındadır. 
  • Papatya; kır çiçeklerini ve doğayı seven kadınlar için tercih edilebilecek çiçekler arasındadır. Papatyanın saf aşkı temsil ettiği düşünülür.
  • Lale; beyaz lale saflığı ve temizliği temsil ederken kırmızı lale seni seviyorum anlamına gelmektedir. Karışık buket olarak sevgililer gününde tercih edilebilir.

 

Sevgililer Gününde Nasıl Sürpriz Yapılır?

Sevgililer gününde aşağıdaki gibi sürprizler yapılabilir.

  • Sevgililer günü sürprizleri denince akla mum ışığında hazırlanmış yemek sofraları gelmektedir. Kendi ellerinizle hazırladığınız bir akşam yemeği olabileceği gibi dışarıda bir buket çiçekle gidilen restoranlar da tercih edilebilir.
  • Sevgililer gününe özel sakin bir otelde planlanmış tatil.
  • Birlikte olduğunuzun bir fotoğrafın puzzle hali ile sürpriz hazırlanabilir.

 

Sevgililer Günü  Güzel Sözleri Nelerdir?

Sevgililer günü güzel sözleri aşağıdadır.

  • Her sabah uyandığımda hayatımda olduğun için teşekkür ediyorum. Seninle birlikte olan halimi çok seviyorum. Bana kattıkların için sadece bugün değil her gün için çok teşekkür ederim.
  • Hayatımda var olan ve var olacak tüm güzellikleri seninle paylaşmaktan çok mutluyum. Her zaman yanımda olmanı, yanında olmayı çok seviyorum. İyi ki varsın! Seni seviyorum.
  • Aşkın sadece filmlerde yaşanmadığını bana gösterdiğin çok teşekkür ederim. Seni seviyorum. 
  • Hayatımın senden öncesi de bilmediğim ihtiyacını seninle öğrendim. Sevmek ve sevilmek, birlikte üretmek, her anını paylaşacak birine sahip olmanın anlamını seninle öğrendim. İyi ki hayatımdasın.

 

Sevgililer Gününde Anlamlı Mesajlar Nasıl Yazılır?

 

Sevdiğiniz insanın hayatınızda olmasının size hissettirdiği duyguları, size kattığı değerleri anlattığınız uzun paragraflar hazırlayabilirsiniz. Birlikte gittiğiniz tatillerden anıları, filmleri, konserleri hatırlatarak o günden aklınızda kalan komik veya romantik anlara atıf yaparak yazabilirsiniz. O günden kalan bir parça bilet, fiş gibi nesnelerle mesajınızın etkisini güçlendirebilirsiniz. 

 

Sevgililer Günü Hediyesi Nasıl Paketlenir?

Sevgililer gününde hazırlanan hediye paketlerinin özenle ve el emeği ile hazırlanması sevdiğiniz insanı mutlu etmekte çok yararlı olacaktır. Birden fazla ürünle oluşturulan bir paket, yanına eklenmiş birlikte fotoğrafınızın olduğu kartpostal ve arkasına yazılmış ufak bir not ile hediye kutusu ile hazırlanabilir. Hediyenin boyutuna ve şekline uygun hediye kutuları kullanılabileceği gibi dikdörtgen, kare gibi geometrik şekle sahip hediyeler doğrudan hediye paketi ile sarılarak hazırlanabilir. Silindir şeklinde hediyeler için hediye paketine sarabilir, iki ayrı ucundan da kurdele ile süsleyerek hazırlayabilirsiniz. 

 

Sevgililer Günü Tarihçesi

Sevgililer Günü, tüm dünyada her yılın 14 Şubat günü kutlanır. Bu günün kökeni Roma Katolik Kilisesi’nin inanışına dayanmaktadır. Roma Katolik Kilisesi’nde bulunan Valentine ismindeki bir din adamı için ilan edilen bir bayram olarak başlamıştır. Batı toplumlarında St. Valentine’s Day olarak kutlanmaktadır. Valentine kelime, Batı dillerinde hoşlanılan kişi veya sevgili gibi anlamlara da gelmektedir. 

 

Aşağıdaki bloglar ilginizi çekebilir.

Uçucu Yağ Nedir?

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.