600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Koç Burcu Ve Doğal Taşı

Koç Burcu Ve Doğal Taşı

 

 

Burçlar bize rehberlik ederken doğal taşlar ise doğanın sunduğu şifayı bedenimize kadar getirirler. Her burcun bir doğal taşı vardır ve kullanıldığında kişiyi dengeleyebilirler. Her doğal taşı her isteyen kullanabilir ancak burcunuza uygun ürünleri tercih ederseniz diğerlerine göre daha fazla şifasını kabul edebilirsiniz. Bu sebeple burcunuzun taşlarını bilmeniz önemlidir. 

 

Doğum haritanızda zorlu yerleşimi olan bir gezegenin gücünü dengelemek için doğal taşlar kullanılabilir. Bu öğreti bize Hint astroloji sisteminden gelir. Burç taşlarını üzerinizde taşıyabilir, odanızda tutabilir ya da çantanıza koyabilirsiniz. Biz bu yazımızda Zodyak’ın ilk burcu olan Koç’un bilgilerini sizin için derledik. Koç burcuysanız ya da sevdiğiniz kişilerden Koç burcu olan kişiler varsa yazımızı okuyabilirsiniz.  

 

Koç Burcunun Özellikleri Nedir?

 

Mevsimsel astrolojiye göre Koç burcu ilkbaharı temsil eder. 21 Mart ve 19 Nisan arasında doğan herkes Koç burcu olur. Zodyak çemberinde 1. Ev’i temsil eder. Yönetici gezegeni Mars’tan enerjisini alır. Koç burcu olan kişilerin doğası enerjiktir. Dikkat çeken ve ilgi uyandıran kişilerdir. Çocuksu tavırlarını her yaşta korumayı tercih ederler. Hemen sinirlendikleri gibi hemen de sakinleşirler. Açık sözlü oldukları içinde bazı ortamlarda tepkiyle karşılaşabilirler. Aslında arkadan konuşmak yerine kişilerin yüzüne hislerini kolayca paylaşırlar. Onları yeni tanıyan kişiler başta tepkili olsalar da bu samimi doğaları zamanla taktir toplamaya başlar. 

 

Koç burçları doğdukları günlere göre farklı gruplara ayrılırlar. İlk 10 gün içinde doğanlar tipik Koç burcu özelliklerini taşırken ikinci 10 gün içinde doğanlar Aslan burcunun da özelliklerini taşırlar ve pek tabii Aslan burcunu yöneten Güneş’in de enerjisini çekerler. Son 10 gün içinde doğanlar ise Yay burcunun da özelliklerini taşırlar. Yay burcunun yöneticisi Jüpiter’in de enerjisini alırlar. 

 

Koç burcu kadını daha nazik ve samimi haller sergilerken etrafa emir dağıtmayı da ihmal etmez. Oldukça enerjiktir ve yaşlanmak nedir bilmez. Koç burcu erkeği ise daha çocuksu, masum, yönetmeyi seven ve bazen ne dediğini bilmeyen kişilerdir. Liderliği severler ve başarmak için yılmadan yollarına devam ederler. Koç burcu ateş elementine sahiptir ve nitelik olarak öncüdür. “Ben” kavramı bu burcun insanları için yaratılmıştır adete… 

 

Koç Burcu Doğal Taşı Nedir?

 

Koç burcunun özelliklerine uyum sağlayan doğal taşlara “koç burcu doğal taşları” denilebilir. Hızlı, enerjik, cesur, sözünü esirgemeyen ve çocuksu özellikleriyle paralellik taşıyan doğal taşlar kullanılabilir. Bu doğal taşlar Koç burcunun uğurlu taşı olarak da tanımlanabilir. Bu taşlardan en belirgin uyumu sağlayanı tek başına aksesuar olarak üstünde taşıyabileceği gibi diğer doğal taşları da kombin yaparak enerjisinden faydalanabilirler. 

 

Koç Burcu Doğal Taşı Hangisidir?

 

Koç burcu denildiğinde ilk akla Hematit taşı gelir. Pozitif enerji taşıyan bu taş barışı temsil eder. Koç burcunun kavgacı yönünü aksi yönde destekleyerek kişiye ferahlık, sakinlik ve huzur verebilir. Hematit doğal taşı dışında Jasper, Zümrüt, Güneş Taşı, Akik, Aventurin, Anyolit, Akuamarin, Sitrin, Kiyanit ve Kuvars çeşitleri de Koç burcunun doğasıyla uyum gösterebilir. Doğal taşı tercih ederken burcun hangi ondalık diliminde doğduğunuza dikkat edebilirsiniz. Misal, ikinci ondalık dilimde doğanlar Aslan burcunu da temsil eden doğal taşlardan faydalanabilirler. 

 

Koç Burcu Doğal Taş Bileklik ve Kolyesi Nasıl Aktif Edilir?

 

Doğal taşların enerjisinden her zaman faydalanmak için aksesuar olarak üzerinizde taşımanız iyi bir fikir! Burcunuza ait taşlardan hazırlanan bilekliklerden ve kolyelerden alabilirsiniz. Aldığınız bu doğal taş aksesuarlarını kullanmadan önce aktif etmeniz gerekir. Seçtiğiniz taşın enerjisini temizlemek için enerji temizleyici farklı bir doğal taş kullanabilir, toprağa gömebilir ya da akan su altında yeterli süre tutabilirsiniz. Böylelikle bilekliğiniz ya da kolyeniz aktif olmuş olur. Bu enerji temizleme işlemini belli aralıklarla yenileyerek taşınızın enerjisini ara ara sıfırlayarak artırabilirsiniz. 

 

Koç burcuna uygun Hematit doğal taş gümüş bilekliğinizi ve pembe kuvars doğal taş kolyenizi Aromaterapimarket.com adresinden ulaşıp kolayca sahip olabilirsiniz. 





 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.