600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
İkizler Burcu İçin Doğal Taşlar Hangileridir?

İkizler Burcu İçin Doğal Taşlar Hangileridir?

 

 

Doğal taşların seçiminde ve kullanımında burçlar size rehberlik edebilir. Çünkü burçların özellikleriyle taşların özellikleri birbirine uyum gösterdiğinde alınan etki daha yüksek olur. Doğal taşlar doğada kendiliğinden oluşurlar ve sonsuz enerjileri bulunur. Bünyelerinde var olan minerallere göre özellikleri belirginleşir. Bu özellikler burçlarla eşleştirilerek ortaya burç taşları çıkar. 

 

Burçlar doğdukları mevsimin özelliklerinden etkilenirler. İkizler burcu Zodyak çemberinin üçüncü burcudur ve doğal evi 3. Ev’dir. Yönetici gezegeni Merkür’dür. Merkür aklı, fikri, düşünceyi dolayısıyla iletişim kurma becerilerimizi temsil eder. Güneş sistemine göre Merkür en küçük gezegendir ve Güneş’e en yakın mesafede durur. Bir burçta kalma süresi 20-28 gün kadar sürer. 

 

21 Mayıs ile 20 Haziran arasında doğan herkes İkizler burcu olur. İkizler burcu insanı hem öğrenmeyi hem de öğretmeyi sever. Zeki, becerikli ve cana yakın kişilerdir. Ellerini, dilini ve aklını aynı anda kullanabilirler. Hava elementidir ve nitelik olarak değişkendir. Sıkılgan yapılarından dolayı çoğu işi yarım bırakabilirler. Çünkü onlar için öğrenmek önemlidir sonuna kadar gitmek önemli değildir. İkizler burcu erkeği her zaman dışa dönük bir tavır sergiler. İkizler burcu kadını ise değişken ruh halleriyle ön planda olurlar. Bu yapıda olan ikizler burcunu dengeleyen, onların doğasına iyi gelen doğal taşlar vardır. 

 

İkizler burcu denildiğinde kullanabileceğiniz taşlar; kaplan gözü, inci, Ay taşı, aventurin, apatit ve akik taşları sıralanabilir. Kaplan gözü doğal taşlı kolyenizi Aromaterapi Market’ten alabilirsiniz. 

 

İkizler Burcu Taşının Rengi Ne Olmalı?

 

İkizler burcu canlı, enerjik ve konuşkan kimselerdir. Hızlı düşünebildikleri kadar hızlı hareket eder ve hızlı konulabilirler. Elementi hava olan İkizler burcu hava renklerini temsil eden renkleri kullanabilirler. Güçlü oldukları taraflarını bu renkler pekiştirebilir. Uğurlu renkleri sarı, yeşil, pembe ve beyaz olarak sıralanabilir. Doğal taşlarının rengi de doğalarıyla uyumlu renklerden gelebilir. 

 

İkizler Burcu Doğal Taşın Faydaları Nedir?

 

İkizler burcu için sıraladığımız doğal taşların kendilerine özgü faydaları bulunur. Kaplan Gözü doğal taşı İkizler burcunun uğurlu taşıdır. Bu taşı kullanan kişilere cesaret, azim ve denge konusunda fayda sağlayabilir. Nazardan koruduğuna inanılan taşlar arasında yer alır. İnci ise akciğer ve böbreklere iyi gelen bir doğal taştır. Kemik ağrılarına, migrene ve bağırsaklara karşı pozitif enerji yayar. Depresyona eğilimli kişilerde ise yatıştırıcı etkisi olduğu varsayılır. Sürekli duygu değişimlerini dengeleyebilir. Ay taşı duyguları dengelemesiyle popülerdir. Özellikle İkizler kadını için hormonları dengelemede yardımcı olabilir. Kişiye rahatlık ve sakinlik verir. Akik taşı uyku sorunu çekenlere iyi gelebilir. Sürekli zihni çalışan İkizler burcunu bu anlamda destekleyebilir. Cilt sorunlarıyla uğraşırken taşın enerjisinden faydalanabilirsiniz. Sinir sisteminin sağlıklı çalışmasını da destekler. Apatit taşı metabolizmayı çalıştırarak açlık hissini dengeleyebilir. Vücuttaki kalsiyum emilimini artırabilir. Doku hücrelerinin yenilenmesini destekleyebilir. Özellikle hiperaktif/ çok hareketli kişileri dinginleştirebilir. Aventurin taşının en belirgin faydaları duygusal dengelenme, zihin açıklığı ve fiziksel sağlık şeklinde sıralanabilir. Zihni sakinleştirip stresi azaltabilir. 

İkizler Burcunun Hep Kullanması Gereken Doğal Taş Hangisidir?

 

İkizler burcunun doğasıyla uyumlu birkaç çeşit doğal taş bulunur. Bu taşları bileklik olarak ya da kolye olarak üstlerinde taşıyabilirler. Doğal taşlardan hazırlanan aksesuarlar hem günlük kombinizi tamamlar hem de enerjisini size verir. İnci, akik ve kaplan gözü doğal taşlarını üstünüzde devamlı taşıyabilirsiniz. 

 

İkizler Burcu Taşının Özellikleri Nelerdir?

 

İkizler burcunun doğal taşlarının fiziksel özellikleri vardır. Bu özellikler taşın doğasını belirler. Kaplan gözü; güç, cesaret, özgürlük ve bağımsızlık gibi kavramları harekete geçirdiği bilinir. Bağlı olduğu taş grubu kuvarstır. Sertliği 6-7 derecedir ve bu da taşın dayanıklı olduğunu gösterir. Işık geçirgenliği opaktır. 



 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.