600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
ÇAY AĞACI YAĞININ FAYDALARI ve KULLANIM ALANLARI

ÇAY AĞACI YAĞININ FAYDALARI ve KULLANIM ALANLARI

Çay ağacı yağının en temel özelliği antibakteriyel bir özelliğe sahip olmasıdır. Bedensel alanda anti-bakteriyel, anti-viral, mantar ve akne önleyici, iltihap önleyici, kaşıntı ve ağrı azaltıcı, cilt yenileyicidir. Böcek kovucudur. Dört mevsim kullanılabilir.

 

Genellikle cilt problemlerini çözmek için kullanılmaktadır. Bir iki damla çay uçucu yağı ile 12 damla kadar badem yağını birleştirerek çay ağacı uçucu yağını seyreltebilirsiniz. Söz konusu karışımı cildinize uygulayarak pürüzsüz ve sivilcelerden arınmış bir cilt elde edebilirsiniz.

 

Egzama probleminden tamamen kurtulmak mümkün değildir ve egzama için kullanılan ilaçların pek çoğu ağır ilaçlardır. Ancak egzamalı bölgeye çay ağacı yağını sürerek belirtilerini en aza indirebilmek mümkündür.

 

Kepek problemlerini çözmek için saçlarınız nemliyken saç derinize çay ağacı uçucu yağı ile masaj yapıp 20 dakika saçınızda beklettikten sonra durulayabilirsiniz.

 

Grip, nezle ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara iyi gelir. Bunun yanı sıra bronşit, öksürük ve burun tıkanıklıkları da çay ağacı yağı ile iyileştirilebilmektedir.

 

Ağız ve diş sağlığı için çay ağacı yağı oldukça önemlidir. Diş eti iltihapları ve ağız içinde oluşan yaralarından  çay ağacı yağı ile gargara yaparak kurtulmak mümkündür.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.