600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
7 ÇAKRA VE ETKİLERİ

7 ÇAKRA VE ETKİLERİ

Çakra testi yaparak güçlü çakranızı tespit ettiniz. En güçlü çakranızın hangisi olduğu ve açık olup olmaması yaşamınızı yoğun şekilde etkiler. Eğer güçlü çakranızı bilir ve açık olmasını sağlarsanız enerji akışınızdaki olumlu değişim tüm yaşantınıza yansıyacaktır. Şimdi de çakraların etkilerini öğrenin. 

· KÖK ÇAKRA (MULADHARA) – 1. ÇAKRA

Kök çakranız en güçlü çakranızsa ve açıksa, yaptığınız her şeyde istikrarı fark edeceksiniz. Yani, kendinizi güvende hissedecek ve yaşam yolculuğunda yerinizi sağlam tutacaksınız. Ancak, bu çakra sizde baskın ve dengesiz olduğunda, yüksek düzeyde duygusal dalgalanma ve düşük benlik saygısı yaşayacaksınız. Bunun nedeni, kök çakranın sizi dünyanın yaşam gücü enerjisine bağlayarak sizi toprağa bağlı tutmasıdır.

· SAKRAL ÇAKRA (SVADİSTHANA) – 2. ÇAKRA

Cinselliğinizi kabul ettiğinizi ve suçluluk duymadan zevk aldığınızı gördüğünüzde, sakral çakra baskın çakranızdır. Aynı zamanda kendinizi ve başkalarını kabul ederken sağlıklı sınırlar yaratmak olarak da kendini gösterir. Öte yandan, suçluluk duyuyorsanız, zayıf sınırlarınız varsa veya bağımlılık yapan özellikler fark ederseniz, sakral çakra baskındır ama blokedir.

· SOLAR PLEKSUS ÇAKRASI (MANİPURA) – 3. ÇAKRA

Baskın ve dengeli bir solar pleksus çakrası, sizde eğlenceyi seven ve kendine güvenen biri olarak tezahür edecektir. Diğer insanlar da kişiliğinize doğru çekilme eğiliminde olacaktır. Bu çakra baskın olduğunda ve bloke olduğunda, utanç, olayları kontrol etmek için mücadele ve inatçılık yaşayacaksınız. Bunun nedeni sakral çakranın özünüzde olması ve sizi ileriye götürmesidir.

· KALP ÇAKRASI (ANAHATA) – 4. ÇAKRA

Koşulsuz sevgiyi gösterdiğinizde ve deneyimlediğinizde kalp çakrası baskındır ve açıktır. Kendinizi şefkatli ve dengeli bir günlük yaşam sürdürürken göreceksiniz. Ancak bu çakrada bir tıkanıklık varsa, kıskançlık, keder ve koşulsuz sevememe veya sevgiyi kabul edememe halinde  olursunuz.

· BOĞAZ ÇAKRASI (VİSHUDDİ) – 5. ÇAKRA

Boğaz çakrası baskın ve dengeli olduğunda, kendinizi açık sözlü ve net bir şekilde ifade edebilen biri olarak göreceksiniz. Ancak engellendiğinde, kendinizi savunamayacak veya fikrinizi olduğu gibi söyleyemeyecek durumda olduğunuzu göreceksiniz. Boğaz çakrası sesinizi, kendinizi ifade etme ve iletişim kurma yeteneğinizi kontrol eder.

· ÜÇÜNCÜ GÖZ ÇAKRASI (AJNA) – 6. ÇAKRA

Üçüncü göz çakrası en güçlü ve açık olduğunda sezgilerinize ve yaratıcılığınıza bağlı hissedeceksiniz. Ancak bir tıkanıklık olduğunda, bağlantınızın koptuğunu hissedecek ve bir illüzyon halinde yaşayacaksınız. Kafa karıştırıcı olaylar yaşama eğiliminde olabilirsiniz.

· TAÇ ÇAKRA (SAHASRARA) – 7. ÇAKRA

Baskın ve açık bir taç çakra, zihninizi açar ve sizi yüksek benliğinize bağlar. Diğer enerji merkezlerini birlikte çalışması için etkiler, düşüncelerinizi ve eylemlerinizi gerçek yaşam amacınıza göre hizalar. Bu enerji merkezi bloke olduğunda, kafanızda yaşamaya başlayabilirsiniz. Sonuç olarak, neyin gerçek neyin hayal olduğunu ayırt etmekte zorluk yaşayacaksınız. Taç çakra, başınızın üst kısmında bulunur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.