600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
7 ÇAKRANIZI BİRDEN AKTİVE ETMEK İÇİN AROMATERAPİDEN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ?

7 ÇAKRANIZI BİRDEN AKTİVE ETMEK İÇİN AROMATERAPİDEN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ?

En zayıf çakranız, kişiliğiniz üzerinde en az etkiye sahip olan çakradır. Bu, çakranın açık veya bloke olmasına bakılmaksızın, olumlu ve olumsuz etkilerin nadiren fark edildiği anlamına gelir. Örneğin, ikinci çakranız (sakral çakra) en zayıfıysa, cinselliğiniz, sınırlarınız ve zevk duygunuz sizin için o kadar da önemli olmayacaktır.

7 çakranızı da harekete geçirmek için yoga, nefes egzersizleri, mantralar söyleyerek ve meditasyon yaparak zihninizi ve fiziksel bedeninizi hizalayabilirsiniz. Yedi çakranın her biri, kendileri için çalışan belirli yoga pozlarına sahiptir. Nefes egzersizi, çakralardaki enerji akışını arttırırken, meditasyon zihnin berraklığına yol açar.

Tüm ihtiyacınız olan size yardımcı olacak doğal uçucu yağlar, küçük bir mum ile sade bir buhurdanlık.  Buhurdanlığın üzerine su ile seyrelterek ekleyeceğiniz uçucu yağlar, siz yoga, meditasyon ya da nefes egzersizleri yaparken hem ortama hoş koku verecek hem de seçeceğiniz yağa göre, yatıştırıcı, dinlendirici, arındırıcı, enerji verici, canlandırıcı, harekete geçirici veya odaklanmaya yardımcı özelliğiyle çalışmanıza yardımcı olacaktır.

Aromaterapi yağlarını çakra bölgelerine masaj yaparak da kullanabilirsiniz. Özellikle masaj için kullanıma hazır, roll-on başlıklı şişelerde bulunan çakra masaj yağları ile çakralarınızı harekete geçirebilir ve vereceği canlılığı deneyimleyebilirsiniz.   

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.