600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Terazi Burcu doğal Taşı Nedir?

Terazi Burcu doğal Taşı Nedir?

 

 

İnsanlık tarihinde doğal taşların yeri ayrıdır. Hem güzellik hem de şifa için kullanılan bu doğal taşlar oldukça gösterişli ve dikkat çekicidirler. Bu sebeple yaşam alanlarında kullanılmak üzere mimaride, dekorasyonda ve aksesuar alanında işlenerek kullanılmıştır. Doğal taşlar doğadan çıkarıldıktan sonra uygun boyutlarda parçalanarak şekiller verilir. Bazen bir kolye bazen bir bileklik olarak tasarlanır. 

 

Taşların kullanımında burçlar oldukça önemli rehberlerdir. Toplam 12 burç bulunur ve her birinin uğurlu taşı olarak sıralanan doğal taşları vardır. Bu sebeple burcunuzun doğal taşlarını üzerinizde taşıyarak kendinize fayda sağlayabilirsiniz. Bu yazımızda Venüs gezegeninin yönettiği Terazi burcunun özelliklerine ve doğal taşlarına yer verdik. Siz de bu konuyu araştırıyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. 

 

Terazi Burcunun Özellikleri Nelerdir?

 

Terazi burcu 24 Eylül ve 23 Ekim arasında doğan kişilerdir. Zodyak çemberinin 7. Ev’ini temsil eder. Mevsimsel olarak Sonbaharı başlatırlar. Çemberde tam olarak “ben” diyen Koç burcunun karşısında “biz” diyerek yerini alır. Hava elementini temsil eder ve nitelik olarak öncüdür. Hayallerine kavuşmak için çok çalışırlar. Kibar, nazik ve sempatik kişiler olurlar. Kendi içlerinde sürekli dengeyi ararlar. İki kişi arasında uzlaştırıcı olarak görev alabilirler. Venüs gezegeninden gelen bir güzellikleri vardır. Süslerine çok düşük olurlar ve giyim kuşamlarına dikkat ederler. Kaba insanlardan hoşlanmazlar ve adalet duyguları yüksektir. 

 

Terazi Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

 

Terazi burcu erkekleri kibarlıklarıyla dikkat çekerler. Oldukça sosyallerdir ve eğlenmeyi çok severler. İnsanlarla uyum içinde yaşamaya çalışırlar ve sevip sevilmeyi isterler. Onları zaman zaman kararsız bir şekilde bulmak mümkündür. Genellikle insanların değişebileceğini düşünerek ikinci şansı verirler. Ayrılmayı ve uzaklaşmayı beceremedikleri için toksik ilişki yaşamaya yatkındırlar. Yalnız kalmak istemezler. 

 

Terazi Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

 

Adaletli olmaları en belirgin özellikleridir. Narin ve hoş görülü tavır sergilerler. Entelektüeldir ve insanlara kolay uyum sağlayabilirler. Sosyal, erkek Terazi burcuna göre daha hırslı ve sevgi doludurlar. Güzel görünmeyi ve süslenmeyi severler. Özellikle sabah saatlerinde mutlu ve gülümseyen birilerini görürseniz Terazi burcu olma olasılıkları yüksektir. Tek kaldıklarında belli bir süreden sonra mutsuz olabilirler. Normalde değil ama aşık olduklarında kıskanç olabilirler. Sanatsal etkinlikleri severler bu sebeple kültür seviyeleri yüksektir. Kitap okumak, sergi salonlarını gezmek ya da konsere gitmek hayatlarında olağan akış içerisinde yer alır. Kilo almaya yatkınlardır bu sebeple sağlık beslenmeleri gerekebilir. 

 

Terazi Burcu Doğal Taşı Hangisidir?

 

Terazi burcunun doğasıyla uyumlu birçok doğal taş bulunur. Bu taşları kişi üzerinde taşıyarak ya da yaşam alanında tutarak fayda alabilir. Aşk taşı olarak da bilinen pembe kuvars, akik, lapis, turmalin, aragonit ve krizopras doğal taşları Terazi burcu için sıralanabilir. Güçlü bir enerjiye sahip olan pembe kuvars doğal taşı aşkı, sevgiyi ve affetme duygularını temsil eder. Duygusal ve ruhsal açıdan iyileşmek için tercih edilebilir. Kişiden olumsuz duyguları çekerek rahatlamasına yardımcı olur. Özellikle taşın görüntüsü oldukça etkileyicidir. Terazi burcu güzelliği ile dikkat çeken bu taşı oldukça sever. Akik taşı kişiden olumsuz enerjileri alarak dengelenmesine yardımcı olabilir. Cilt sorunlarına da iyi gelmesi yönüyle güzelliğine düşkün Terazi burcuna oldukça fayda sağlar. Lapis doğal taşı ise akıl, asalet ve iletişim taşı olarak bilinir. Uzlaşmayı seven Terazi burcunun bu yönünü destekleyebilir. Turmalin doğal taşı kendi içinde dengeyi arayan Terazi burcuna yardımcı olabilir. 

 

Terazi Burcu Doğal Taş Bileklik ve Kolye Nasıl Aktifleştirilir?

 

Terazi burcu doğal taşlarından bileklik ya da kolyeye sahipseniz kullanmadan önce enerjisini temizleyerek aktif etmeniz gerekir. Tüm doğal taşların sonsuz enerjisi vardır ve ara ara aktif edilerek bu sonsuz enerjiden kişi sürekli faydalanabilir. 


 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.