600 TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO
HER SİPARİŞİNİZDE %10 PARA PUAN
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
Başak Burcu Doğal Taşı Nedir?

Başak Burcu Doğal Taşı Nedir?

 

 

Spiritüer tarafımızı geliştirmek ve fayda sağlamak için bazı aracı ürünlerden yardım alabiliriz. Bu aracı ürünlerde yıldızı parlayanlardan bir tanesi de doğal taşlardır. Doğal taşların tarihi insanlık kadar eskidir ve her bir tanesi oldukça özeldir. Doğada kendiliğinden oluşan bu taşların özellikleri bulunur. Özelliklerini de oluşumunda katkı sağlayan minerallerden alır. Doğal taşların renkleri, sertlikleri ve rezerve miktarları farklılık gösterir. Nadir çıkan ve dünyada az bulunan doğal taşlar daha pahalıya satılır. Bu sebeple doğal taşlar skalasına baktığınızda farklı fiyatlarda doğal taşlar görebilirsiniz. 

 

Doğal taşların kullanımında oldukça fayda sağlayan burçlar kendi doğalarına yakın taşlarla özdeşleşirler. Bu duruma burcun taşı ismini verebiliriz ya da burcun uğurlu taşı olarak da bahsedilebilir. Bu yazımızda Başak burcunun doğal taşlarını konu aldık. Siz de Başak burcuysanız yazımızın tamamını okuyarak uğurlu taşlarınızı öğrenebilirsiniz. 

 

Başak Burcunun Özellikleri Nelerdir?

 

Başak burcunun doğal taşlarını öğrenmeden önce Başak burcu insanlarını yakından tanıyalım. Başak burcu 24 Ağustos ve 23 Eylül arasında doğan kişilerdir. Toprak elementini temsil ederler ve nitelik olarak değişkendir. Yaz mevsimini değiştirir. Artık yazın biteceğini ve son baharın geleceğinin sinyalini verir. Zodyak çemberinde 6. Ev’i temsil eder. Aklın ve fikrin gezegeni Merkür tarafından yönetilir. İnsan bedeninde ince ve kalın bağırsakları temsil ederler. Çalışmayı ve hizmet vermeyi severler. Mükemmeli arama gibi bir dertleri vardır. Yaptıkları her işte her şey dört dörtlük olmak zorundadır olmadığında kendilerini huzursuz hissedebilirler. Merkür onları yönettikleri için genellikle akıllı ve zeki insanlar olurlar. 

 

Başak Burcu Erkeğinin Özellikleri Nelerdir?

 

Başak burcu erkeği detaylı ve özenlidir. Yaptıkları işe kendilerini adarlar. Ayrıca yardımsever ve hizmet etmeyi seven kişilerdir. Zor beğendikleri için evlilik konusunda kararsız kalabilirler. Çevresinde zeki, akıllı ve pratik kimseler olsun isterler. Her türlü abartılı tavırdan uzak durmayı tercih ederler. Partnerlerini kontrol etmek isteyebilir ve kıskançlık sergileyebilirler. 

 

Başak Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

 

Başak burcu kadınları her konuda dört dörtlük olmak isterler. Yaptıkları işi büyük bir titizlikle sonlandırırlar. Erkekleri kadar kadınları da işlerine düşkündürler. Onlara verilen sorumlulukları başarıyla taşırlar. Analitik düşünebildikleri için analiz yapmaktan hoşlanırlar. Detay olan her işte başarı sağlayabilirler. Mutfakta da başarı gösterir, derli ve toplu iş yaparlar. Desteklenmedikleri sürece onlar da abartılı tavır sergilenmekten kaçınırlar. 

 

Başak Burcu Doğal Taşı Hangisidir?

 

Titiz, detaycı ve her şeyin dört dörtlük olmasını isteyen Başak burçlarının uğurlu taşları akik taşı, kuvars taşı, ametrin taşı ve jasper taşıdır. Özellikle kırmızı akik ön plana çıkar. Kullanan kişiye yaşama sevinci verir ve dengeler. Kişi bu taşları üzerinde aksesuar olarak taşıyabilir ya da yaşam alanına koyabilir. Taşların enerjisini bu şekilde bedenine alabilir. 

Başak Burcu Taşı Ne İşe Yarar?

 

Doğal taşların farklı faydaları bulunur. Her taşın doğası gereği özellikleri vardır ve kullanıldığında kişiye bu özelliğinden kaynaklanan faydasını verebilir. Başak burcunun kırmızı akik doğal taşı kişiyi ruhsal olarak korur. Stresini azaltabilir ve bedeni negatif enerjiden arındırarak kişinin bağışıklığının yükselmesini sağlayabilir. Cilt hastalıkları üzerinde de olumlu etkisi olduğu bilinir. Kuvars doğal taşı zihinsel konsantrasyonu güçlendirebilir ve duygusal açıdan dengelenmeye yardımcı olabilir. Ametrin doğal taşı bulunduğu alandaki negatif enerjiyi düşürür. Jasper doğal taşı ise bedenin toksinlerden temizlenmesine yardımcı olabilir. Üzerinde taşıyana bereket getirdiği bilinir. 

 

Başak Burcu Doğal Taş Bileklik ve Kolyesi Nasıl Aktif Edilir?

 

Doğal taşları kullanmanın en güzel yolu aksesuar olarak üstte taşımak olduğu söylenebilir. Böylelikle taş tene değebilir ve enerjisini kişiye sürekli verebilir. Kolye ya da bileklik olarak doğal taş kullanımı tercih edilebilir. Doğal taştan hazırlanan kolye ya da bilekliği kullanmadan önce enerjisini temizleyerek aktif hale getirmek faydasını almak için oldukça önemlidir. Taşı kullandığınız süre boyunca ara ara bu işlemi yapmanız taşta biriken negatif enerjinin yok almasına yardımcı olacaktır. 

 

Bu yazıda ilginizi çekebilir; https://www.aromaterapimarket.com/blog/icerik/ikizler-burcu-icin-dogal-taslar-hangileridir

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.